fbpx
Сьогодні
13:59 23 Чер 2020

Вибух на Позняках: всього загинули п'ять осіб

Фото Reuters

Під завалами зруйнованої вибухом багатоповерхівки на Позняках в Києві більше немає загиблих. Таким чином, всього в результаті вибуху загинули п'ять осіб.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що до розбору завалів залучено понад 200 осіб і 44 одиниці техніки. Всього підрозділи ДСНС вилучили з-під завалів тіла п'яти загиблих. За оперативною інформацією, під завалами загиблих більше немає.

Вибух стався в багатоповерхівці на вул. Соломії Крушельницької, 1/5. За попередньою версією, вибухнула газоповітряна суміш без подальшого горіння. В результаті були зруйновані квартири на п'ятому, шостому, сьомому і восьмому поверсі будівлі. Розбір завалів ускладнювався загрозою обвалення всієї секції. Мешканців багатоповерхівки евакуювали і тимчасово розселили.

Нагадаємо, що в ніч на 23 червня на місці ліквідації наслідків вибуху житлового будинку на Позняках було виявлено п'ятого загиблого.

Ввечері 22 червня рятувальники знайшли четвертого загиблого під завалами внаслідок вибуху у будинку по вулиці С. Крушельницької.

Внаслідок вибуху в Дарницькому районі столиці в десятиповерховому житловому будинку зруйновано 16 квартир із 9 по 4 поверхи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: