fbpx
Сьогодні
11:23 23 Чер 2020

В ЗСУ за добу 13 нових випадків COVID-19, всього хворіють 154 людини

У Збройних силах України за минулу добу підтвердили 13 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України. У Збройних Силах України тривають планові заходи щодо недопущення…

Posted by Командування Медичних сил Збройних Сил України on Tuesday, June 23, 2020

"Станом на 10:00 23 червня в Збройних силах України хворіють 154 людини на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали – 266 осіб, летальних випадків – 5".

Так, за минулу добу зареєстровано 13 нових випадків COVID-19, з них у закладах охорони здоров'я перебувають 3 людини (Центр легеневого здоров'я м. Львів та Криворізька інфекційна лікарня – по 1 співробітникові ЗСУ, Косівська центральна районна лікарня – 1 військовослужбовець). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби також перебувають 10 осіб (Київська область – 2 військовослужбовці, Рівненська, Вінницька та Харківська області – по 1 військовослужбовцю, Львівська область – 2 військовослужбовці і 2 співробітники ЗСУ, Житомирська область – 1 співробітник ЗСУ). Зазначається, що стан здоров'я пацієнтів також задовільний, у них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 415 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція у найближчих три доби – 41 особа.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: