fbpx
Сьогодні
Відео 22:34 23 Чер 2020

"Баба робоча, президент аж підстрибне": лідери "Слуги народу" обговорюють депутатку фракції

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко та голова фракції президентської партії у Верховній Раді Давид Арахамія під час візиту до Миколаєва обговорювали зовнішність депутатки Ірини Аллахвердієвої.

Відео опублікувала газета "НікВєсті". Пізніше відео видалили з YouTube-каналу, але його вже активно розповсюджують у соцмережах.

Ця розмова була  записана  на мікрофони журналістів, що стояли поруч. Думаючи, що камери вимкнені й звук не пишеться, Корнієнко заявив, що їхня колега Ірина Аллахвердієва – "баба робоча, як корабельна сосна". І "взагалі красуня".

Наприкінці він підсумував: "Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. Він підстрибне. Викурить всі айкоси. Скаже: "Баба так, баба так".

Ірина Аллахвердієва

Ірина Аллахвердієва

Повний діалог лідерів партії "Слуга народу":

Корнієнко: Аллахвердієва – взагалі красуня.

Арахамія: Так.

Корнієнко: Така піддута. Звичайно, трошки. Трішечки тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут відтху@ить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така вживу. Енергетика.

Арахамія: Енергії багато.

Корнієнко: Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. Він підстрибне, викурить всі айкоси. Скаже: "Баба так. Баба так".

Народна депутатка фракції "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва прокоментувала зауваження на свою адресу, відпущені колегами-однопартійцями Олександром Корнієнком і Давидом Арахамією.

"Зовнішність і особисте життя жінки, як правило, обговорюють чоловіки, які в ній ніколи не беруть участь", – сказала Аллахвердієва в коментарі виданню "Страна".

Ірина Аллахвердієва

Водночас Корнієнко заявив, що запис був змонтований. Однак він все ж вибачився за свої "фривольні слова" і попросив судити його за справами, а не за словами. 

Розумію, що багатьох обурила розповсюджена телеграм-каналами наша розмова з Давидом Арахамією у Миколаєві. Тому змушений…

Posted by Олександр Корнієнко on Tuesday, June 23, 2020

Сама народна депутатка Ірина Аллахвердієва також заявила, що "опубліковане «сенсаційне відео» – монтаж. Мені вже подзвонили Давід Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого".

Деякі ЗМІ сьогодні розповсюдили фейк, де згадується моє ім'я. Не хочу коментувати цей низькопробний бруд, але мушу…

Posted by Ирина Аллахвердиева on Tuesday, June 23, 2020

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: