fbpx
Сьогодні
16:38 22 Чер 2020

У МОН заявили, що ситуація дозволяє провести ЗНО з 25 червня до 17 липня

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій дозволила провести зовнішнє незалежне оцінювання з 25 червня до 17 липня.

Про це заявила т.в.о. міністра освіти та науки Любомира Мандзій, передає пресслужба відомства.

"Зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться, епідеміологічна ситуація дозволяє провести ЗНО з 25 червня по 17 липня відповідно до рекомендацій головного державного санітарного лікаря. …Всі області доставили засоби індивідуального захисту та безпечності в усі пункти тестування. І пункти тестування готові до перевірки Держпродспоживслужбою. Відсьогодні ця служба контролюватиме готовність пунктів тестування до проведення ЗНО відповідно до спеціального протоколу. МОН, Український та регіональний центри оцінювання якості освіти, ОДА та КМДА готові до проведення ЗНО з 25 червня по 17 липня у безпечних умовах", – зазначила Мандзій.

Так, під час зовнішнього незалежного оцінювання:

  • допуск до тестування відбуватиметься з температурою тіла не вище 37,2 С, відсутністю ознак респіраторних захворювань, наявністю маски або респіратора
  • Держпродспоживслужба контролюватиме вимоги до пунктів тестування (відстань між учасниками не менше 1,2 м, масковий режим, наявність антисептиків, дезінфекція приміщень, організована утилізація використаних масок тощо),
  • діятимуть заходи для уникнення скупчень людей,
  • діятиме супровід медиків та Національної поліції.

22 червня президент Володимир Зеленський підписав закон про звільнення учнів 11-х класів від обов'язкової державної підсумкової атестації.

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій дозволила провести зовнішнє незалежне…

Posted by Міністерство освіти і науки України on Monday, June 22, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: