fbpx
Сьогодні
11:43 22 Чер 2020

Степанов приїхав з інспекцією до медзакладів на Львівщині через високу захворюваність COVID-19

У понеділок, 22 червня, міністр охорони здоров'я Максим Степанов приїхав до Львівської області щоб проінспектувати медичні заклади, які надають допомогу хворим на COVID-19. Інспекцію запланували через високу захворюваність в регіоні.

Про це міністр охорони здоров'я повідомив під час онлайн-брифінгу 22 червня.

«Останній тиждень ми спостерігаємо великий зріз захворюваності саме у Львівській області. Сьогодні у нас 200 хворих саме на Львівщині, загальна кількість підтверджених випадків 3 980 за весь час пандемії. Це дуже велика кількість», — заявив міністр.

Він уточнив, що сьогодні разом зі своїм заступником та провідними фахівцями перебуває на Львівщині. Хоче розібратися, чому в регіоні стільки хворих, надати допомогу, ухвалити рішення про покращення епідеміологічної ситуації й перебіг лікування у різних медзакладах.

Він додав, що про результати інспекції повідомить відразу після завершення відвідування лікарень, що безпосередньо надають меддопомогу хворим на COVID-19.

Нагадаємо, що за минулу добу у Львівській області зафіксували 200 нових випадків COVID-19.

Як повідомляють у Львівській міській раді, половина інфікованих – жителі Львова.

Наразі у міській інфекційній лікарні перебуває 205 осіб. Семеро – у реанімації, 1 пацієнт – на апараті штучної вентиляції легенів.

За весь час пандемії в області одужали 674 пацієнти, 114 – померли від ускладнень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: