fbpx
Сьогодні
11:53 21 Чер 2020

Голова партії "Голос" поскаржилася на низьку депутатську зарплату

Голова політичної партії «Голос», народна депутатка Кіра Рудик поскаржилася на низьку заробітну плату у 35 тисяч гривень і анонсувала шляхи її підвищення.

Про це вона заявила у програмі «Перехресний допит» на 24 каналі.

«35 тисяч гривень не вистачає, звичайно. Я прийшла в політику з «подушкою» (фінансовою — ред.), такою, достатньою. І зараз я її використовую», — сказала депутатка.

За її словами, немає жодних доплат для її колег по фракції, у тих, у кого «немає такої подушки». Рудик назвала це «великою проблемою».

«Ми розуміємо, що, напевно, після місцевих виборів нам потрібно буде щось придумувати. Або ініціювати питання (підвищення зарплат — ред.), або спробувати допомогти тим людям, в яких є така необхідність, влаштуватися на викладацьку діяльність, тобто отримувати доплату», — заявила лідерка політсили.

У такому випадку, уточнила вона, з цих людей знімуть певну частину їхньої фракційної роботи, щоб вони «могли заробляти собі на життя».

Нагадаємо, 11 березня 2020 року замість Святослава Вакарчука главою партії «Голос» стала IT-підприємниця Кіра Рудик.

Довідка. Кіра Рудик — IT-підприємниця, операційна директорка IT-компанії Ring Ukraine, українського підрозділу міжнародної компанії Ring. Членкиня ради директорів Американської торговельної палати в Україні. Народна депутатка IX скликання.

Нагадаємо, фронтмен партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що хоче скласти мандат народного депутата.

Вакарчук вийшов з фракції "Голос", щоб позбутися мандата.

Також у "Голосі" заявили, що Вакарчук шкодував, що не брав участі у президентських перегонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: