fbpx
Сьогодні
13:14 20 Чер 2020

У Зеленського прогнозують другий тур виборів мера Києва

В Офісі президента прогнозують ймовірність другого туру виборів мера Києва, в якому мають зустрітися чинний столичний голова Віталій Кличко і представник партії "Слуга народу".

Таке припущення зробив заступник голови Офісу президента Володимира Зеленського Кирило Тимошенко в ефірі каналу "Україна 24".

"Це всі розуміють, що основна боротьба буде між Віталієм Кличком і представником партії "Слуга народу". Це всі розуміють, що інші кандидати не проходять у другий тур. Ми розуміємо, що фактично буде другий тур", – зазначив Тимошенко.

Він висловив сподівання, що представник "Слуги народу" переможе у цьому політичному змаганні чинного київського мера Віталія Кличка.

Також чиновник повідомив, що кандидат у мери Києва від влади буде визначений через кілька тижнів.

"У нас вже був перший раунд зустрічей з президентом всіх ймовірних кандидатів від "Слуги народу", ми провели перші соціологічні дослідження, на які будуть орієнтуватися так звані внутрішньофракційні праймеріз. Я думаю, що через декілька тижнів ми вже вийдемо з кандидатом", – спрогнозував Тимошенко.

Він зазначив, що серед потенційних кандидатів у столичні градоначальники є не лише депутати.

За словами Тимошенка, влада шукає для столиці гарного менеджера, який буде ефективно використовувати нинішні значні кошти в київському міському бюджеті.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

У внутрішньопартійних праймеріз "Слуги народу" з відбору кандидата на пост мера Києва вже виявили бажання брати участь народні депутати Олександр Качура, Олександр Дубінський, Олександр Ткаченко, Микола Тищенко та Ірина Верещук.

Нагадаємо, Київський обласний осередок партії "Слуга Народу" очолив Дубінський, міський – Тищенко.

Також чинний мер Києва Віталій Кличко підтвердив свій намір втретє балотуватися на посаду міського голови столиці.

Повідомлялося, що Кличко відмовився від пропозиції Порошенка щодо співпраці на виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: