fbpx
Сьогодні
13:50 20 Чер 2020

Стало відомо, скільки пасажирів зараз перевозить метро в Києві після відкриття

Фото Reuters

За перші 20 днів відновленої роботи столичного метрополітену кількість пасажирів збільшилася на 535,5 тисяч, і, станом на 15 червня, склала 845,4 тисячі пасажирів.

Про це повідомили у КП "Київський метрополітен", передає УНН.

"25 травня 2020 року перевезено 309,9 тисяч пасажирів, а 15 червня 2020 року – 845,4 тисячі пасажирів. Збільшення становить 535,5 тисяч пасажирів", – повідомили у метрополітені.

Так, зважаючи на збільшення пасажиропотоку, підприємство постійно проводить моніторинг для недопущення поширення COVID-19.

"З метою забезпечення виконання передбачених притиепідемічних заходів, зокрема можливості дотримання соціальної дистанції, підприємством забезпечується оперативний контроль та моніторинг за пасажиропотоком у весетебюлях станцій метрополітену та вживаються заходи щодо недопущення скупчень пасажирів шляхом обмеження працівниками метрополітену спільно з працівниками поліції проходу пасажирів біля вхідних дверей вестибюлів та за потреби – обмеження входу до вестибюлів шляхом часткового зачинення дверей станцій", – зазначили у метрополітені.

Таким чином, з 1 червня у будні дні обмежуються на вхід такі станції: "Житомирська", "Академмістечко", "Чернігівська", "Лісова", "Теремки", "Позняки", "Харківська".

У підприємстві також повідомили, що наразі у метро картками і е-квитками користуються 60,9% пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: