fbpx
Сьогодні
15:45 20 Чер 2020

На Донбасі запустили онлайн-майданчик обговорення проблем та можливостей "Розмова на рівних": для кого

Журналісти видання для Донецької і Луганської областей "Восточный Вариант" запустили онлайн-майданчик для обговорення проблем і можливостей переселенців, людей з інвалідністю, людей старшого віку, молоді, жінок.

Всі теми є продовженням форуму "Розмова на рівних", що пройшов у лютому у Слов'янську. На онлайн-майданчику rozmova.v-variant.com.ua опубліковані пять матеріалів:

У статтях наведені рекомендації експертів, а під кожною з них — можливість написати свою думку. Також всі коментарі та запитання дублюються на спеціальній сторінці обговорення за темами.

"Мета "Розмови на рівних" — підняти теми нових можливостей, дати знання з вирішення існуючих проблем місцевим громадам і можливість знайти однодумців", — коментує організаторка проекту Анастасія Руденко. Долучитися до обговорення, задати своє питання та прочитати матеріали може кожен охочий за посиланням: rozmova.v-variant.com.ua.

Проект реалізується інтернет-виданням "Восточный вариант" за підтримки Програми ООН щодо відновлення і підтримання миру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: