fbpx
Сьогодні
08:24 19 Чер 2020

Бойовики на Донбасі 14 разів відкривали вогонь: 1 військовий загинув, 1 поранений

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 14 разів відкривали вогонь. Один український військовий загинув, ще один був поранений.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Авдіївки бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької і снайперської зброї, чотири рази поблизу Мар'їнки — з ручних, автоматичних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Кримського терористи обстріляли українських військових з мінометів калібру 120 мм, а також двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, тричі біля Оріхово — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики обстріляли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї українські позиції поблизу Кримського, а в районі Шумів застосував міномети калібру 82 мм.

За поточну добу втрат серед українських військових немає.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: