fbpx
Сьогодні
16:11 18 Чер 2020

Порошенко розповів, чому проти нього порушили справу

Фото: obozrevatel.com

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що проти нього відкрито кримінальну справу за зусилля щодо створення української автокефальної православної церкви.

Про це Порошенко сказав біля суду, де йому обирають запобіжний захід, передає Еспресо.

Ще одна новина, яку я дізнався тільки на цьому тижні. Виявляється, вони порушили проти мене ще одну справу. Називається вона, дослівно цитую, я нічого не видумую: "за розпалювання міжрелігійної ворожнечі шляхом отримання Томосу і створення Православної церкви України". За грати Порошенка за це", – сказав п'ятий президент України.

Порошенко також згадав інші політичні справи.

"Кому служать ці поплічники? Хіба вони служать Україні? Хіба вони служать українцям? Або хіба вони розраховують на те, ще це пройде для них без наслідків? Так само, як вони зважилися кидати за грати генерала-кіборга Марченка і ми з вами разом збирали заставу для того, щоб витягти його з-за грат. А через рік справа розсипалася – і не могла не розсипатися. Так само, як справа, коли вони звинувачували нашу фантастичну Софійку (Федину – ред.) за те, що вона в Youtube поставила пост. Вони хотіли заарештувати її разом із Марусею Звіробій", – сказав Порошенко.

Нагадаємо, у "Євросолідарності" заявляють, що за Порошенком стежать та вимагають пояснень від Зеленського.

Повідомлялося, що адвокати Порошенка подали в суд на Венедіктову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: