fbpx
Сьогодні
12:13 17 Чер 2020

За добу в ЗСУ виявили п'ять нових випадків COVID-19, хворіють 142 людини

Фото Freepik

Станом на 17 червня, у Збройних силах України COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 142 людини.

"За минулу добу зареєстровано п'ять нових випадків захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19", – повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України. Станом на 10.00 17 червня в Збройних Силах України хворіє 142…

Posted by Командування Медичних сил Збройних Сил України on Wednesday, June 17, 2020

Загалом за час пандемії одужали 215 осіб, летальних випадків – чотири. На ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебуває 531 людина.

Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, – 69 осіб. З них у закладах охорони здоров'я перебувають дві людини (Рівненський військовий госпіталь – один військовослужбовець, Чугуївська центральна районна лікарня – один працівник ЗС України). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають три людини (Київська та Рівненська області – по одному військовослужбовцю, Дніпропетровська область – один працівник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців і цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей із близькими людьми (друзями та рідними), які не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або живете разом. Не наражайте себе і свою сім'ю на небезпеку зайвими контактами", – закликали в Командуванні медсил.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: