fbpx
Сьогодні
11:24 17 Чер 2020

Уряд склав рейтинг ОДА щодо виконання заходів проти COVID-19: які області впоралися найкраще

Фото Reuters

Кабінет Міністрів України перевірив обласні державні адміністрації на предмет виконання рішень уряду щодо запобігання поширенню на території України COVID-19.

За результатами перевірки на основі сумарної оцінки виконання доручень склали рейтинг облдержадміністрацій.

Усі області оцінювали за п'ятибальною шкалою за сімома показниками. Ці показники були розділені за двома великими напрямами: виконання доручень уряду і виконання доручень прем'єр-міністра.

Зокрема, здійснювався моніторинг виконання таких рішень Кабміну: дотримання режиму в'їзду-виїзду з областей; ситуація із забезпеченням обсервації; ситуація в лікарнях стосовно виплат зарплат; соціальний захист під час карантину.

Також здійснювався моніторинг виконання таких рішень прем'єра: відповідність рішень місцевих комісій техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рішенням Державної комісії та регіональних комісій ТЕБ і НС; організація і проведення дезінфекційних заходів у регіонах; забезпечення ПЛР-тестування населення на коронавірус.

Максимальна оцінка, яку могла отримати область, загалом становила 35 балів.

У результаті оцінки до п'ятірки найкращих областей увійшли: Луганська – 31 бал, Хмельницька – 27 балів, Харківська – 25 балів, Дніпропетровська – 25 балів і Київська – 25 балів.

П'ятірку з найгіршими, у свою чергу, склали: Чернігівська – 15 балів, Волинська – 15 балів, Тернопільська – 15 балів, Запорізька – 14 балів і Львівська – 13 балів.

рейтинг областей ковід

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: