fbpx
Сьогодні
23:04 17 Чер 2020

Справа Гандзюк: судове засідання щодо Павловського не відбулося 17-й раз

В Одесі не відбулося судове засідання щодо одного з фігурантів справи про вбивство Катерини Гандзюк – Ігоря Павловського.

Про це спільнота «Хто замовив Катю Гандзюк?» повідомляє у Facebook.

"Адвокат Сергет вийшов з судом на відеозв'язок та повідомив, що в Павловського стався «гіпертонічний криз», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, суддя заявила, що направить запит в СІЗО та перевірить стан здоров'я Павловського.

Це вже всімнадцяте Павловський не з'являється на засідання суду, підкреслюється у повідомленні.

Засідання перенесли на 14 годину 30 червня.

Нагадаємо, виконувачку обов'язків керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні. Опіками було уражено 40% тіла жінки. Вона перенесла кілька операцій, але 4 листопада того ж року померла.

За підозрою у причетності до її вбивства були затримані п'ятеро людей, а 12 листопада 2018 року стало відомо про арешт Ігоря Павловського – колишнього помічника народного депутата Миколи Паламарчука.

11 лютого 2019 року Генпрокуратура оголосила голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру підозру в організації вбивства Гандзюк. 17 червня Печерський районний суд Києва продовжує обирати запобіжний захід Мангеру.

6 червня 2019 року п'ятьох безпосередніх виконавців нападу було засуджено на строки від 3 до 6,5 років позбавлення волі.

17 червня 2020 року відомій херсонській активістці Катерині Гандзюк виповнилося би 35 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: