fbpx
Сьогодні
18:51 17 Чер 2020

Офіс генпрокурора почав розслідувати поїздку нардепів ОПЗЖ до Росії за статтею "державна зрада"

Офіс генпрокурора заявив, що відкрив кримінальне провадження за фактом поїздки у Москву представників фракції "Опозиційної платформи – За життя"

Про це повідомляє Радіо Свобода.

У відомстві заявили, що відповідне рішення було прийнято на виконання постанови Печерського районного суду, який задовольнив скаргу народного депутата від фракції Голос Соломії Бобровської.

Суд зобов'язав уповноважені особи Офісу генпрокурора внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення.

Кримінальне провадження відкрили за статтею про державну зраду. У разі доведення провини загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 12 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

опзж москва

Нагадаємо, 10 березня делегація українських народних депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" зустрілася з депутатами Державної думи Росії в Москві.

У партії заявили, що сторони обговорювали створення «парламентського виміру "нормандського формату". Крім того, один із лідерів ОПЗЖ Віктор Медведчук обговорив "ініціативу" зі своїм кумом, президентом Росії Володимиром Путіним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: