fbpx
Сьогодні
18:10 17 Чер 2020

Комітет Ради не підтримав оновлену програму дій уряду

Фото Reuters

Комітет ВР з питань економічного розвитку не підтримав доопрацьовану програму дій уряду прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та рекомендував нардепам визначитись стосовно програми шляхом голосування. 

За ухвалення програми проголосували 5 членів комітету, 4 – проти та 4 – утримались, чого не вистачило, щоб рекомендувати ВР ухвалити доопрацьовану програму дій уряду, передає УНН. 

Зазначимо, що порівняно з першою версією, яка налічувала 10 сторінок, нову програму розширили до 85. Документ передбачає подальшу євроінтеграцію, політику щодо окупованих територій, створення умов розвитку для бізнесу.

Окрім цього передбачається щорічна індексація пенсій, спрощення надання допомоги з безробіття, підтримка економіки в умовах пандемії коронавірусної хвороби та інше.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів затвердив програму свого уряду ще на початку квітня. Але Профільний комітет Верховної Ради відправив на доопрацювання програму дій уряду Дениса Шмигаля зі словами: "З таким "рефератом" краще до нас навіть не приходити".

4 червня документ на доопрацювання відправила і Верховна Рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: