fbpx
Сьогодні
11:59 17 Чер 2020

Холодницький про скаргу проти нього: Комісія продовжить її розгляд 1 липня, суті претензій ще не знаю

Фото: РБК-Україна

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що дисциплінарна комісія перенесла розгляд скарги стосовно нього на 1 липня, і за цей час він ознайомиться з документами.

"Відбулося засідання дисциплінарної комісії, заслухали низку моїх клопотань, зокрема про залучення представника, про надання мені матеріалів для ознайомлення, про зняття грифа "ДСК", щоб допустити суспільство. Комісія ухвалила рішення відкласти на два тижні розгляд скарги", – сказав Холодницький після засідання комісії.

Він наголосив, що досі не ознайомлений з матеріалами службового розслідування і дисциплінарної скарги стосовно нього.

"Комісія ухвалила рішення звернутися до глави комісії Офісу генпрокурора, яка встановлює гриф таємності в органах прокуратури, щоб пояснили, чому був гриф таємності й чи можна його зняти. Також комісія задовольнила моє клопотання про надання мені копії дисциплінарної скарги, копії службового розслідування, щоб на наступне засідання я міг підготувати свою позицію", – розповів керівник САП.

Холодницький зазначив, що наразі він не має позиції щодо скарги, оскільки не знає суті претензій.

"Відклали до 1 липня. За цей час я ознайомлюся з матеріалами, Держінспекція пообіцяла, що підготує матеріали й дасть можливість з ними ознайомитися", – уточнив він.

Раніше повідомлялося, що стосовно Назара Холодницького відкрито дисциплінарне провадження, 17 червня кадрова комісія розгляне питання про його відсторонення від посади на час розслідування.

Загалом, говорячи про ситуацію з можливим його відстороненням від посади, керівник САП сказав: "Якщо країні не потрібні люди, які здатні відмовитися від таких хабарів, то, напевно, ми не в тому напрямку рухаємося".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: