fbpx
Сьогодні
17:11 16 Чер 2020

Справа Гандзюк: Мангер заявив, що не тиснув на свідків

Фото: liga.net

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, підозрюваний в замовленні нападу на Катерину Гандзюк, стверджує, що він не тиснув на свідків, а такі заяви прокурорів є сфальсифікованими.

Про це він сказав перед судом 16 червня, де йому мають переобрати запобіжний захід, повідомляє hromadske.

Заяву прокурорів про те, що підозрюваний Мангер тиснув на двох свідків, він прокоментував так: «Те, що прокурори озвучили — воно повністю сфальсифіковане, воно підроблене. За це прокурори будуть нести кримінальну відповідальність».

Мангер показав журналістам також папку і вказав: «У цій папці я повністю розкажу сьогодні, як усе це відбувалося поетапно».

Водночас адвокати Мангера заявили про відвід судді, наголошуючи на тому, що вона давала дозвіл на затримання і є упередженою.

Прокурор у справі Андрій Синюк вважає, що таким чином захист затягує процес.

Нагадаємо, 11 червня прокуратура відновила досудове розслідування у справі вбивства Катерини Гандзюк за підозрою Олексію Левіну та Владиславу Мангеру, наголосивши на тому, що їм стало відомо про тиск останнього на двох свідків вже під час ознайомлення з матеріалами справи.

Повідомлялося, що СБУ затримала Мангера і везуть в Київ на суд.

Раніше суд міста Києва дав дозвіл на затримання голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера з метою приводу його на засідання. У справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк він проходить як замовник.

До цього Мангера не доставили до суду через стан здоров'я.

Раніше підозрюваний Владислав Мангер сховався у лікарні, аби уникнути примусового приводу до суду.

Нагадаємо, суд продовжив розслідування вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк до 29 липня в зв'язку з появою нових обставин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: