fbpx
Сьогодні
18:01 15 Чер 2020

Суд над Стерненком: активісти перекрили дорогу

Фото: Рубрика

Прихильники активіста Сергія Стерненка перекрили вулицю біля Шевченківського суду.

Про це передає кореспондент Рубрики.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва після дводенної перерви в понеділок, 15 червня, продовжує обрання запобіжного заходу активісту Сергію Стерненку. Суд відмовив у відводі прокурора.

Поруч із будівлею Шевченківського районного суду, де обирають запобіжний захід Сергієві Стерненку, поліцейські затримали активіста Миколу Виговського.

акція під судом Стерненко

Фото: Рубрика

В СБУ заявили, що дії Стерненка під час нападу на нього ставлять під сумнів версію про самооборону. У відомстві стверджують, що активіст вже після нападу, коли його життю нічого не загрожувало, наздогнав Кузнєцова і завдав йому кілька поранень, зокрема смертельне поранення в серце.

Стерненко і його адвокати категорично відкидають цю версію.

Суд почав розглядати запобіжний захід Стерненку 12 червня. Слідство просить суд відправити його під цілодобовий домашній арешт. Засідання супроводжувалося масовим протестом прихильників Стерненка.

12 червня наприкінці засідання прокурор, клопотання про відвід якого захист надавав суду, заявив, що Стерненко наніс покійному нападнику удар правою рукою, посилаючись на експертизу, де вказана ліва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: