fbpx
Сьогодні
08:37 15 Чер 2020

Колишній учасник КВК, начальник Держуправсправами очолить Вінницьку область

Фото АПУ

Кабінет Міністрів погодив призначення керівника Держуправління справами Сергія Борзова на посаду голови Вінницької ОДА.

Відповідне рішення було ухвалене на позачерговому засіданні уряду, передає "Слово і діло".

"По місцевих державних адміністраціях. Проекти указів президента по Вінницькій ОДА – про звільнення Владислава Скальського і про призначення Сергія Борзова", – повідомив міністр без портфеля Олег Немчінов.

Рішення було підтримано, тож прем'єр-міністр Денис Шмигаль подякував колишньому очільнику Вінницької ОДА Владиславу Скальському за плідну роботу.

"Що стосується змін у Вінницькій ОДА, хочу Скальському подякувати за плідну роботу. Успіхів вам. Що стосується Сергія Борзова – діючий керівник Державного управління справами… Всі ми його знаємо, формально співбесіду сьогодні може не бути проведено, тому що він діючий чиновник", – зазначив Шмигаль.

Довідка. Сергій Борзов за освітою історик. Закінчив історичний факультет Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. 2006 -2011 – директор команди Клубу веселих і кмітливих "Вінницькі перці". 2011-2012 – директор команди КВН "Збірна України". Також працював у ТОВ "Телевізійне творче об'єднання "Олександр Масляков і Компанія".

Борзов виконував обов'язки керівника ДУС у серпні 2015 — липні 2016. З літа 2019 року знову очолює відомство.

Раніше балотувався до Вінницької облради за списками партії "Фронт змін".

До початку політичної кар'єри Борзов був директором команди КВН "Вінницькі перці". У 2011–2012 роках – директор команди КВН "Збірна України".

Дружина Борзова – дочка керівника "Ліги Сміху" Наума Барула. 21 липня 2019 року Ірина Борзова була обрана депутатом Верховної Ради по вінницькому округу №14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: