Новини

Справа Гандзюк: адвокат заявив, що Мангер не прибуде до суду

Адвокат підозрюваного у нападі на активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера заявив, що його підзахисний не прибуде 15 червня до суду через проблеми із серцем.

Про це адвокат Дмитро Ільченко повідомив у коментарі hromadske.

"Сьогодні відбулась така слідча дія, як спроба приводу. Два працівники поліції зайшли до реанімаційного відділення, зачитали Мангеру ухвалу про те, що він зобов'язаний прибути завтра до суду, а вони зобов'язані його супроводжувати. Мангер повідомив, що не може фізично доїхати до Києва, після чого поліція звернулася до лікаря", — сказав Ільченко.

Адвокат зазначив, що лікар видав довідку про те, що стан Мангера тяжкий-стабільний, і він не встигає приїхати через можливе погіршення самопочуття.

За словами адвоката, Мангер хоче бути присутнім на судовому засіданні, і як тільки лікарі йому дозволять — приїде до Києва.

"Лікарі зазначають, що якщо ніяких ускладнень не відбудеться, то це може зайняти до одного тижня", — додав Ільченко.

Раніше підозрюваний у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер сховався у лікарні, аби уникнути примусового приводу до суду.

Нагадаємо, суд продовжив розслідування вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк до 29 липня в зв'язку з появою нових обставин.

Повідомлялося, що Мангера дозволили примусово привести до суду.

За версією слідства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер разом з Левіним замовили завдання тяжких тілесних ушкоджень Гандзюк, що спричинило її смерть.

Херсонська активістка Катерина Гандзюк померла в лікарні 4 листопада 2018 року, через три місяці після нападу із застосуванням сірчаної кислоти в Херсоні.

Свіжі дописи

  • Новини

Міністр оборони Косова розкрив деталі пакета військової допомоги Україні

Україна отримає від частково визнаного Косова боєприпаси до мінометів 120-мм, 60-мм і 81-мм калібрів. Про… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

На Буковині під житло для переселенців переоблаштують понад сотню будівель

Більше 100 будівель комунальної власності та незавершеного будівництва, які можна переобладнати під житло для внутрішньо… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Виступ України на Євробаченні-2024: де і коли можна подивитися перший півфінал

7 травня у шведському Мальме відбудеться перший півфінал "Євробачення-2024", де 15 учасників будуть змагатися за… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Наразі в армії є 12 тисяч вакансій: у Міноборони назвали найбільш затребувані

Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець повідомив, що центрах рекрутингу до української армії… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: “Укроборонпром” масштабує виробництво 60-мм мінометних мін

Підприємства АТ "Українська оборонна промисловість" поступово переходять до виготовлення 60-мм мінометних мін. Про це розповів… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Цьогоріч в магістратуру та аспірантуру очікується до 90 тисяч вступників, – МОН

У Міністерстві освіти та науки розраховують, що на вступні іспити в магістратуру та аспірантуру цьогоріч… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.