fbpx
Сьогодні
20:26 13 Чер 2020

Тимошенко порівняла політику Зеленського і Порошенка

Фото Reuters

Стратегія влади в умовах нинішньої кризи має бути іншою. Українці очікують підтримки людей і вітчизняної економіки. Але за рік, що минув, для цього нічого не зроблено, і меморандум з МВФ лише підтвердив, що нинішня влада продовжує стратегію попередників.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", пише Обозреватель.

Тимошенко зауважила, що на виборах голосували не так за Володимира Зеленського, як проти політики Петра Порошенка.

"Всі дії Петра Порошенка за п'ять років: жахлива для країни медична реформа, жахлива освітня реформа, які приводять до трощення системи освіти та охорони здоров'я, – все це продовжується. Триває корупція, продовжується передача державних підприємств у зовнішнє управління, готується розпродаж землі", – обурилася Тимошенко.

Саме тому, за словами лідерки "Батьківщини", зміни мають початися з дій влади.

"Нам треба спиратися на ресурси, які ще є в України, на наші власні можливості. Не віддавати вітчизняні фінанси міжнародним спекулянтам, спрямувати їх на служіння українцям", – наголосила Тимошенко.

Першим кроком вона назвала припинення крадіжок, що покриваються владою.

"Тільки дві операції – закрити корупцію на ПДВ і повернути 72 мільярди від НАК "Нафтогаз", які він не доплатив у бюджет, і нам не те що не потрібно буде кредиту від МВФ – ми матимемо 100% забезпечення наших бюджетних потреб. Ми зможемо зробити й пенсії для людей, і заробітні плати для лікарів та освітян, ми зможемо перейти на обов'язкове медичне страхування, а головне – державні фінанси працюватимуть заради українців", – запевнила Тимошенко.

Наживо.В ефірі Шустер LIVE, частина 3

Posted by Юлія Тимошенко on Friday, June 12, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: