fbpx
Сьогодні
12:53 12 Чер 2020

З 15 червня запрацюють пункти пропуску на адмінкордоні з окупованим Кримом

З 15 червня відновлять роботу пункти пропуску «Каланчак», «Чонгар» та «Чаплинка».

Сьогодні на позачерговому засіданні уряду було ухвалено рішення про відновлення роботи всіх контрольних пунктів на адміністративній межі з тимчасово окупованим Росією АР Крим та м. Севастополь.

«Проведено ряд консультацій з постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим, з представниками громадськості та міжнародними організаціями щодо ситуації на адміністративній межі з Кримом. Результатом перемовин стало рішення про відновлення роботи пунктів пропуску з 15 червня», – повідомив міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Для громадян, які перетинають межу, скасовується обов'язкова обсервація, проте, обов'язковим залишається необхідність дотримуватись епідеміологічних вимог – це контроль температури тіла і використання захисних масок та рукавичок.

Крім того, всі, хто перетинає межу, дає письмову згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу «Дій вдома». Порушникам цієї умови загрожує штраф 17 тис грн.

Нагадаємо, з 10 червня Україна частково відновить пропуск людей та транспортних засобів через лінію розмежування на КПВВ "Станиця Луганська" та "Мар'їнка".

Повідомлялося, що окупанти зірвали відкриття КПВВ на Донбасі.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: