fbpx
Сьогодні
11:27 11 Чер 2020

У ЗСУ за добу виявили 25 нових випадків коронавіруса, у багатьох немає симптомів

У Збройних силах України за минулу добу станом на ранок 11 червня підтвердили 25 нових випадків захворювання на коронавірус, 15 з яких – у військовослужбовців із Київської області.

Про це повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України. У Збройних Силах України тривають планові заходи щодо недопущення…

Posted by Командування Медичних сил Збройних Сил України on Thursday, June 11, 2020

"Станом на 10:00 11 червня в Збройних силах України хворіють 159 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали – 158 осіб, летальних випадків – 4".

Так, за минулу добу зареєстровано 25 нових випадків захворювання на COVID-19, з них у закладах охорони здоров'я перебувають 18 осіб.

Зазначається, що 15 військовослужбовців перебувають в ізоляторі однієї з військових частин (Київська область). Пацієнти з 5 червня перебували на ізоляції через контакт із хворим на COVID-19. Результати проведеного ПЛР-тестування дали позитивний результат. Нині стан здоров'я військовослужбовців задовільний, симптоми захворювання відсутні.

У військовій частині тривають протиепідемічні заходи: здійснюється дезінфекція об'єктів, встановлено посилений нагляд за особовим складом.

Також у Національному військово-медичному клінічному центрі "ГВКГ" і Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону перебувають по одному військовослужбовцю.

Ще один співробітник ЗСУ перебуває на стаціонарному лікуванні в інфекційній лікарні м. Дніпра. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Крім того, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають семеро осіб (Київська, Харківська, Вінницька, Івано-Франківська область ˗ по 1 військовослужбовцю, Львівська область ˗ 2 військовослужбовці, Дніпропетровська область ˗ 1 працівник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 598 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція у найближчі три доби, 123 людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: