fbpx
Сьогодні
08:45 10 Чер 2020

Україна і Канада домовляються про лібералізацію візового режиму та зону вільної торгівлі

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів телефонну розмову з віце-прем'єр-міністром Канади Христею Фріланд, під час якої сторони обговорили питання лібералізації візового режиму і розширення угоди про вільну торгівлю між двома країнами.

Про це повідомили в прес-службі Кабінету міністрів.

Глава уряду нашої країни підтвердив зацікавленість України в активізації процесу і запевнив у готовності прийняти групу канадських експертів.

Також темою розмови стало розширення двосторонньої угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою (CUFTA) на сферу послуг та інвестицій. Денис Шмигаль зазначив, що обсяг торгівлі між двома країнами може бути істотно збільшений.

Зі свого боку Фріланд підкреслила, що Україна і Канада показали приклад позитивної співпраці в період пандемії коронавірусу, і висловила зацікавленість у поглибленні співпраці в торговельно-економічній сфері. Окрім того, віце-прем'єр-міністр Канади запевнила українську сторону в підтримці з протидії збройній агресії Російської Федерації і в незмінності курсу щодо впровадження санкцій проти країни-агресора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: