fbpx
Сьогодні
14:36 10 Чер 2020

Окупанти зірвали відкриття КПВВ на Донбасі

Окупаційна влада Донбасу зірвала відкриття контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежування, не пропустивши за дві години на окуповану територію жодної людини.

Про це повідомила Державна прикордонна служба.

"За дві години на окуповану територію бойовики не пропустили жодної людини".

Повідомляється, що прикордонники зі складу Об'єднаних сил об 11:00 розпочали пропуск через лінію розмежування на КПВВ "Мар'їнка" і "Станиця Луганська".

Станом на 13:00 через контрольний пункт "Мар'їнка" на тимчасово окуповану територію України пропустили одного чоловіка на автомобілі, але через деякий час його завернули бойовики.

Згодом ще 5 осіб пропустили у пішому порядку в напрямку тимчасово окупованого Донецька. Зараз вони очікують пропуску на блокпосту бойовиків.

Через КПВВ "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію прослідували 6 громадян. Зараз вони чекають перед блокпостом, де бойовики встановили протитанкові загородження.

Повідомляється, що тільки перед КПВВ "Мар'їнка" зібралося близько 100 пішоходів, серед них – 70 осіб похилого віку та близько 10 дітей. Деякі з них очікують пропуску ще з 6 години ранку.

Україна 10 червня відновила роботу пропускних пунктів на Донбасі. Зокрема, це два КПВВ "Станиця Луганська" і "Мар'їнка".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: