fbpx
Сьогодні
11:54 09 Чер 2020

В опитуванні, яке ініціювала перша леді, взяли участь понад 30 тисяч людей: воно триватиме ще місяць

У всеукраїнському онлайн-опитуванні щодо питань безбар'єрності, яке ініціювала перша леді Олена Зеленська, вже взяли участь понад 30 тисяч українців.

Про це повідомив Офіс президента.

Основна мета ініціативи – зробити бар'єри, що існують в українському суспільстві, видимими, а їхнє усунення – пріоритетом на державному рівні.

Масштабний діалог, розпочатий Оленою Зеленською, допоможе почути думки одне одного та зрозуміти, з якими бар'єрами українці стикаються найчастіше і які з цих бар'єрів необхідно починати долати першочергово.

У своєму відеозверненні до українців дружина президента зауважила, що будь-які бар'єри можна прибрати або зсунути, але спочатку їх потрібно усвідомити.

Всеукраїнське онлайн-опитування в межах проекту стартувало на початку травня й триватиме ще місяць. Всі охочі можуть відповісти на запитання щодо фізичних і психологічних бар'єрів, а також бар'єрів, пов'язаних з культурними та віковими особливостями, на єдиному порталі держпослуг «Дія». Анкета доступна трьома мовами, також функціонує версія сайту для людей зі слабким зором.

Результати опитування будуть оприлюднені в липні та стануть підґрунтям для визначення першочергових кроків на шляху становлення України як країни без бар'єрів.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: