fbpx
Сьогодні
14:20 09 Чер 2020

В МЗС назвали країни, з якими Україна готується відновити авіасполучення

Міністерство закордонних справ України на двосторонньому рівні активно обговорює питання відновлення авіасполучення з іншими країнами. Незабаром можливе відновлення авіасполучення з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною і Кіпром.

Про це заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За його словами, Україна відновить авіасполучення з країнами з контрольованою епідемічною ситуацією і у яких вже діє регулярне авіасполучення і відсутні обмеження на в'їзд громадян України.

Єнін розповів про обмеження інших країн щодо людей, яким дозволено прилітати, або обмежень регіонів, звідки заборонені рейси з-за спалаху там пандемії.

"Наприклад, переважна більшість країн здійснює контроль за симптомами. У той же час окремі країни, наприклад, Австрія, Китай, Японія проводять ще й обов'язкові тестування на наявність коронавіруса по прильоту. Такі країни, як Кіпр, Сінгапур або Об'єднані Арабські Емірати здійснюють швидкі тести", – розповів він.

За його словами, практично в усіх країнах існує обов'язок щодо самоізоляції. В Австрію, Чехію, Сербію можна в'їхати з довідкою про зроблене протягом останніх двох-чотирьох днів тесті на відсутність вірусу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: