fbpx
Сьогодні
13:45 09 Чер 2020

Андрій Єрмак шукав голоси за зняття Разумкова, - нардеп Лерос

Гео Лерос

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос заявляє, що глава Офісу президента Андрій Єрмак збирав голоси для відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Про це він сказав в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

"За тією інформацією, якою я зараз володію, Єрмак вів переговори з представниками фракцій з приводу того, чи дадуть вони голоси за зняття Разумкова.

Знаю, що за зняття Разумкова фракції ОПЗЖ Єрмак пропонував крісло першого віце-спікера".

За словами Лероса, йому про це сказав представник однієї з фракцій парламенту. Він вирішив уточнити це у двох інших фракціях, і там підтвердили, що були такі розмови.

Разом з тим він додав, що не передавав цю інформацію Разумкову, тому що не "донощик", і висловив упевненість, що Разумков сам "прекрасно розуміє картину", оскільки "у нього є стосунки з Офісом президента, і він точно не дурний хлопець і розуміє, що відбувається".

За словами Лероса, Разумков нейтрально ставиться до всіх у парламенті, і тому користується великою повагою багатьох депутатів.

Раніше, суд зобов'язав НАБУ почати розслідування щодо брата голови Офісу президента Дениса Єрмака.

Нагадаємо, що депутат "СН" Гео Лерос поширив відео, де брат Єрмака нібито "торгує" держпосадами. Глава ОПУ вимагає розслідування.

Пізніше він оприлюднив нові відео розмов брата глави ОП Єрмака.

До САП надійшло звернення від Лероса щодо вчинення корупційних злочинів під час призначення конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства.

Нагадаємо, що Андрій Єрмак вперше прокоментував скандал з братом.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: