fbpx
Сьогодні
22:54 08 Чер 2020

Пенсіонерка, якій "слуга народу" пропонував продати собаку, розповіла, чи допоміг їй нардеп

Любов Колюча з села Аджамка, якій депутат "Слуги народу" Євген Брагар в ефірі ток-шоу радив продати собаку, щоб заплатити за комуналку, розповіла що спілкувалася з помічниками депутата і просила допомогти купити їй новий газовий котел, але допомоги так і не дочекалася.

Про це вона сказала "Стране".

"Приїхала комісія з Кіровограда, дві дівчинки молоденькі за вказівкою депутата, вони сказали, що у мене нібито є земля, і поїхали. Яка земля? У мене подагра, дід лежить в лікарні. Всі гроші майже йдуть на ліки та лікарні. Вони подивилися котел, глава сільради сказав, що вони доручили це йому, а у нього таких коштів немає. Комісія виїхала і вже два тижні мовчать", – повідомила Любов Павлівна.

Також жінка подякувала людям, які скинули їй грошей на карту, щоб допомогти заплатити рахунки за комуналку, і розповіла, як її собака Шарик.

"Спасибі всім. Платила і платила. Потихеньку, правда, жарко стало. Шарик лежить бідненький в холодку", – розповіла жінка.

Нагадаємо, 25-річний народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар в ефірі одного з токшоу на ТБ запропонував жінці пенсійного віку продати її собаку, щоб заплатити за спожитий газ. При цьому він уточнив, що пес має бути елітної породи.

Брагар вже вибачився за пораду пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ.

У "Слузі народу" теж вибачилися за слова свого нардепа щодо собаки.

Пенсіонерка різко відреагувала на пораду нардепа Брагара про газ та собаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: