fbpx
Сьогодні
16:27 06 Чер 2020

Венедіктова розповіла нові факти про вбивство 5-річного Кирила Тлявова

У справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова з'явилися нові деталі – виявилося, що поліцейські здійснили понад 10 пострілів у бік громадського місця, де знаходилася дитина.

Про це розповіла генпрокурор Ірина Венедіктова у відеозверненні.

Так, за її словами, наступне судове засідання за цією справою призначено на 18 та ‪19 червня.

"В їх ході заплановано дослідити протоколи слідчих експериментів. Прокурори будуть клопотати про продовження строку тримання під вартою поліцейському та продовження дії обов'язків, покладених судом на інших обвинувачених", – додала генпрокурор.

Також відомо, що під час судових засідань 25, 26 та 29 травня 2020 року було досліджено письмові докази: протоколи огляду місцевості, протоколи обшуку, фототаблиці та відеозаписи, процесуальні документи.

Крім цього, Венедіктова зауважила, що двох підозрюваних суд відпустив з-під варти – вийшли на волю з СІЗО колишній поліцейський Володимир Петровець і цивільний Дмитро Кривошей.

Щодо решти фігурантів, то наразі під вартою залишається один підозрюваний – мова йде про колишнього поліцейського Івана Приходька.

Ще один підозрюваний – син Петровца – перебуває під особистим зобов'язанням.

2 травня стало відомо, що двоє обвинувачених у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова — експоліцейський Володимир Петровець та цивільний Дмитро Кривошей — вийшли на волю із СІЗО. Їх випустили під заставу.

Під вартою залишився один підозрюваний — колишній поліцейський Іван Приходько. Ще один підозрюваний — неповнолітній син Петровця — перебуває під особистим зобов'язанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: