fbpx
Сьогодні
16:05 06 Чер 2020

Український завод буде виготовляти паливо для ракетних комплексів

Павлоградський хімічний завод після кількамісячної перерви буде виготовляти паливо для українських ракетних комплексів.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

"Президент України Володимир Зеленський, РНБО та Уряд прийняли рішення про розгортанні робочих програм та створенні нових робочих місць", – зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час робочого візиту на завод 6 червня.

Павлоградський хімзавод буде виготовляти паливо для українських ракетних комплексів

За його словами, кілька місяців тому Павлоградський хімічний завод майже припинив роботу. У результаті було звільнено велику кількість людей, бо згорнули низку програм.

"Це було зроблено не кваліфіковано, помилки допустили місцеві керівники і керівники в Києві. Я знаю проблематику цього підприємства ще з 2014 року. Кабінет міністрів та РНБО прийняли рішення – розгорнути програми створення твердого палива для українських ракетних комплексів "Вільха", "Нептун" та інших. Крім того, окремо Уряд виділив кошти для утилізації ракетного палива, чим також займається цей завод", – пояснив Аваков.

Павлоградський хімзавод буде виготовляти паливо для українських ракетних комплексів

Міністр наголосив, що важливим завданням є надати змогу КБ "Промінь", Павлоградському хімзаводу та низці інших оборонних підприємств випускати ракетні комплекси для оборони українських морських і сухопутних кордонів.

Павлоградський хімзавод буде виготовляти паливо для українських ракетних комплексів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: