fbpx
Сьогодні
18:32 06 Чер 2020

У Порошенка звинуватили Венедіктову у бездіяльності та вимагають відводу слідчих ДБР

Адвокати Петра Порошенка оскаржують у суді бездіяльність генерального прокурора Ірини Венедіктової, оскільки Офіс Генпрокурора не відреагував на п'ять заяв про кримінальні правопорушення.

Про це повідомляє адвоката Ігор Головань.

«Встановлені законом 24 години давно минули. Оскаржили бездіяльність Генерального прокурора до суду», – заявив він, додавши, що п'ять заяв про кримінальні правопорушення (зловживання владою та службовим становищем, незаконне проникнення до володіння особи з метою обшуку, службове підроблення, перешкоджання діяльності депутатів, журналістів та адвокатів) подали до Офісу Генерального прокурора 3 червня.

«Також спрямували до суду заяви про відвід слідчих ДБР, що здійснили незаконний обшук, а тепер намагаються блокувати виставку колекції картин, що належить подружжю Порошенків», – сказав Головань.

Він також повідомив, що судове засідання, на якому мали розглядати апеляцію на ухвалу Печерського суду про арешт картин, 5 червня не відбулося, оскільки слідчі не надали суду матеріали провадження.

Через це адвокати Порошенка направили до суду заяву про роз'яснення ухвали слідчого судді про арешт картин у музеї Івана Гончара. Вони хочуть отримати відповідь, чи може музей відкрити виставку для відвідувачів.

Офіс Генерального прокурора працює ночами коли треба зареєструвати щось корисне для держави-агресора чи політичних…

Posted by Igor Golovan on Saturday, June 6, 2020

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: