fbpx
Сьогодні
12:12 06 Чер 2020

У Маріуполі школярі і студенти запустили сервіс еко-доставки

Студенти і школярі з різних куточків України придумали сервіс доставки Vyunko, орієнтований на екологічність, відкритість і доброзичливість.

Співзасновники кажуть, що їх розробка буде не просто кур'єрською службою, а справжнім другом в особі робота Vyunko (укр. – В'юнко). І навіть має соціальну спрямованість – розробники збираються ввести безкоштовну доставку для окремих категорій населення, пише ВВ.

"Vyunko зможе доставити все, що завгодно – продукти, страви з ресторану, ліки, документи, книги і так далі. Кур'єри будуть ввічливими, охайними, а сам робот Vyunko буде спілкуватися, з людиною, як з другом, тобто, цікавитися, як справи і так далі. Крім того, ми будемо безкоштовно доставляти продукти пенсіонерам, людям з інвалідністю та іншим вразливим групам населення", – розповідає засновник стартапу Денис Майоров.

Нещодавно проект змінив своє гасло на новий: "Ближче тільки мама". Так співзасновники стартапу намагаються показати відкритість і дружелюбність сервісу.

Особливість цього сервісу доставки – його екологічність. Автори ідеї вважають, що для Маріуполя ця складова дуже актуальна.

Розробкою займаються дев'ять людей – всі вони учні шкіл або студенти вищих навчальних закладів.

Також зараз в проекті працює кілька десятків волонтерів, які безкоштовно надають послуги з доставки ліків і продуктів по Маріуполю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: