fbpx
Сьогодні
15:04 06 Чер 2020

Порошенко закликав проукраїнські партії до координації на місцевих виборах, щоб захистити громади від "нашестя дилетантів"

Фото Reuters

Партія «Євросолідарність» закликає проукраїнські політсили до координації на місцевих виборах, заявив її лідер, експрезидент Петро Порошенко.

Відповідне відеозвернення з'явилося в Twitter ексглави держави.

«Європейська солідарність як головна опозиційна сила закликає до створення коаліції проукраїнських політичних сил, до глибокої координації зусиль на місцевих виборах», – сказав він.

Порошенко додав, що підтримка узгоджених кандидатів на посади міських голів й голів ОТГ має захистити від «нашестя дилетантів».

«Підтримка узгоджених кандидатів на посади міських голів і голів ОТГ має захистити громади від ще одного нашестя дилетантів під брендом «Слуг» і сформувати фахові місцеві команди, здатні ефективно вирішувати проблеми, які стоять перед громадами», – сказав він.

За його словами, важливо забезпечити «взаємне непоборювання проукраїнських сил у тих областях, де на виборах є загроза з боку п'ятої колони».

«Спільними зусиллями маємо мінімізувати результат проросійської ОПЗЖ, і при формуванні більшостей у місцевих радах – залишити цю політсилу на маргінесі», – сказав Порошенко.

Вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів заплановані в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Раніше "Рубрика" писала, навіщо "Слуга народу" змінює правила виборів і як це "вдарить" по українцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: