fbpx
Сьогодні
21:25 05 Чер 2020

В Україні влітку розпочнуться масштабні військові навчання, - Наєв

Наразі Командування Об'єднаних сил ЗСУ проходить завершальний етап злагодження та планує відпрацювати всі завдання нової системи управління під час військових навчань наприкінці літа.

Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв, передає Укрінформ.

За словами Наєва, командування Об'єднаними силами – це той орган, який буде здійснювати управління застосування Збройними силами, іншими складовими сектора безпеки і оборони у разі масштабного вторгнення в Україну або будь-яких інших локальних конфліктів.

"Наразі командування Об'єднаних сил проходить завершальний етап злагодження, тобто підготовки до управління. Ми виконуємо окремі локальні завдання і наприкінці літа – на початку осені відбудуться великі навчання, в ході яких ми будемо повним чином здійснювати управління відповідними угрупованнями військ", – заявив Наєв.

Він зазначив, що по завершенню військових навчань Командування Об'єднаних сил буде вважатись таким, що готове до виконання завдань в повному обсязі.

Наєв наголосив, що у разі ухвалення відповідного рішення, Командування Об'єднаних сил ЗСУ, можливо, отримає функцію управління Операцією Об'єднаних сил на сході України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: