fbpx
Сьогодні
10:51 05 Чер 2020

Степанов про відкриття кримінального провадження проти себе: Я є незручним міністром для партії "Голос"

Народна депутатка від партії "Голос" Олександа Устінова повідомила, що Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження проти міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

У СБУ кажуть, що провадження ще не відкривали: "Ми нічого не відкривали, оскільки не отримали ще рішення суду", пише "УП. Життя".

Ось як Степанов відреагував на цю інформацію під час брифінгу 5 червня.

"Деякі представники партії "Голос" протягом 3-4 років просто вбивали українську медицину, запровадивши над нею експеримент.

А деякі представники ярко підтримували це вбивство української медицини. А зараз цьому прийшов кінець. Ніхто більше не буде вбивати українську медицину. Її будуть реформувати".

Степанов каже, що йому зрозуміло, чому він є для представників партії "Голос" таким незручним міністром.

"Відразу можу їм відповісти, що такі спроби і такі думки в них, що вони якимось чином можуть зупинити мене на тому шляху, який ми обрали саме з побудови якісної медицини, в них нічого не вийде і нема різниці, що вони роблять, принаймні для мене. Це по-перше.

По-друге, якщо представники цієї партії почали схвально відгукуватися про мої дії, тоді мені потрібно було б задуматися, що саме я роблю не так", – відреагував міністр.

Нагадаємо, що суд зобов'язав СБУ відкрити провадження проти міністра охорони здоров'я на вимогу нардепки від "Голосу" Олександри Устінової.

Раніше "Голос" збирав підписи за відставку міністра охорони здоров'я: Він в черговий раз збрехав.

Раніше повідомлялося, що в Китаї затримуються захисні костюми для медиків: у фракції "Голос" кажуть, що МОЗ закупило їх вдвічі дорожче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: