fbpx
Сьогодні
16:09 05 Чер 2020

Стало відомо, скільки законопроектів Рада ухвалила за тиждень

Верховна рада провела перший після карантину повноцінний робочий тиждень. Він пройшов досить продуктивно, зокрема, депутати призначили нових міністрів, заслухали звіт міністра внутрішніх справ.

Стало відомо, скільки законопроектів Рада ухвалила за тиждень, передає «Слово і діло».

Всього народні депутати проголосували 14 постанов. Серед них про призначення Олександра Ткаченка міністром культури, а Ольгу Стефанішиної – віцепрем'єром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Також за тиждень було проголосовано 34 законопроекти: 16 – за основу та 18 – в цілому.

Так, у другому читанні був ухвалений закон про «злодіїв в законі». Він передбачає, що створення злочинної організації, керівництво такою організацією або її структурними частинами караються позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Участь в ній – позбавленням волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Крім того, Верховна рада внесла зміни до Кодексу про процедури банкрутства. Мета закону – усунути недоліки Кодексу і не допустити відкриття проваджень у справах про банкрутство органів державної влади, місцевого самоврядування, бюджетних установ і організацій з метою недопущення порушення Конституції.

Відзначимо, з 18 травня по 5 червня в парламент внесли 77 постанов та 115 законопроектів (з них 26 – альтернативні).

скільки законопроектів Рада ухвалила за тиждень

Фото: slovoidilo.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: