fbpx
Сьогодні
19:06 05 Чер 2020

Справа Майдану: "ексберкутівцю" оголосили підозру

За результатом досудового розслідування скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього міліціонера полку "Беркут".

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Колишній правоохоронець обвинувачується у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалось насильством, службовому підробленні та у вчиненні службовою особою, за попередньою змовою групою осіб, незаконного перешкоджання проведенню зборів, мітингів.

Слідством встановлено, що ексберкутівець 30 листопада 2013 року перевищив свої службові повноваження та здійснив затримання учасника зібрання на Майдані Незалежності, чим вчинив незаконне перешкоджання організації та проведенню зборів, а також склав завідомо неправдиві офіційні документи.

Також слідчі ДБР повідомили про підозру ще одному колишньому міліціонеру полку особливого призначення "Беркут"

Експравоохоронець підозрююється у перевищенні службових повноважень з насильством, службовому підробленні та перешкоджанню мітингів.

Слідством встановлено, що 30 листопада 2013 року підозрюваний затримав учасника мирного зібрання на Майданіє. Під час затримання експравоохоронець побив його та перешкоджав проведенню зборів. У подальшому підозрюваний склав рапорт про затримання потерпілого, до якого вніс завідомо неправдиві відомості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: