fbpx
Сьогодні
12:55 05 Чер 2020

Аваков емоційно відреагував на запитання про вбитого Кирила Тлявова: Не вам мене повчати як "родіну любити"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зірвався на депутатку "Голосу" Інну Совсун, яка попросила міністра публічно вибачитися перед батьками 5-річного Кирила Тлявова, за вбивство якого засудили поліцейських.

Це відбулося у Верховній Раді під час години запитань до уряду 5 червня.

"Я не буду робити те, що ви хочете, я буду робити те, що повинен. Ви сказали неправду, коли сказали, що вбивці 5-річного Кирила Тлявова на свободі. Це не так. Один із них, колишній працівник поліції, зараз знаходиться в тюрмі. Двох відпустив суд з певними обов'язками два місяці тому. Один неповнолітній також має запобіжний захід.

Вчора були роковини смерті хлопчика. Поліція разом з тією сім'єю завжди, в тому числі і вчора там був поліцейський.

Тому не треба спекулювати. Не вам мене повчати як кажуть "родіну любити". Я патріот до "мозга костєй" і буду працювати на державу, а не на політичні інтереси деяких політичних партій".

2 травня стало відомо, що двоє обвинувачених у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова — експоліцейський Володимир Петровець та цивільний Дмитро Кривошей — вийшли на волю із СІЗО. Їх випустили під заставу.

Під вартою залишився один підозрюваний — колишній поліцейський Іван Приходько. Ще один підозрюваний — неповнолітній син Петровця — перебуває під особистим зобов'язанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: