fbpx
Сьогодні
11:58 04 Чер 2020

У Києві відновили роботу спортивні школи, басейни та дозволили спортивні заходи

На початку тижня відбулося ослаблення протиепідемічних заходів у закладах фізичної культури і спорту міста Києва, а також дозволили проведення спортивних, молодіжних і спортивно-масових заходів.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Обов'язковою умовою залишається одночасне перебування у закладі не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі зали для індивідуальних занять та однієї особи на 5 квадратних метрів площі зали для групових/командних занять (не більше 10 осіб у групі). Працівники та відвідувачі обов'язково повинні мати при собі захисну маску чи респіратор".

Крім того, дозволили проведення спортивних, молодіжних і спортивно-масових заходів, зокрема масових тренувань на відкритих майданчиках і спортивних змагань. Важливим є те, що участь у таких заходах можуть брати не більше ніж 50 осіб, окрім заходів, які передбачають перебування учасників протягом тривалого періоду на одній території.

"Попри відновлення роботи спортивних закладів, ми наголошуємо на тому, що карантин триває і необхідно дотримуватися особистої гігієни та дезінфекції рук", – зазначила в.о. директора Департаменту молоді та спорту Людмила Панченко.

"Також дозволено функціонування басейнів для навчально-тренувальних груп та індивідуального відвідування. Такі заняття проводяться за умови дотримання норм одночасного перебування на одній доріжці", – йдеться в повідомленні.

У всіх зонах проведення занять і масово-спортивних заходів розміщено додаткові місця для обробки рук антисептиками, паперові рушники та контейнери для їх утилізації. А перед початком тренувань або під час заходу обов'язково вимірюють температуру працівникам і відвідувачам.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: