fbpx
Сьогодні
09:38 03 Чер 2020

З 3 червня на Столичному шосе і кількох вулицях Києва обмежать рух

У Києві на Столичному шосе частково обмежать рух із 3 червня, також у середу буде обмежено рух на кількох вулицях столиці.

Про це пише КМДА з посиланням на "Київавтодор".

На Столичному шосе фахівці КП "Київтеплоенерго" ремонтуватимуть трубопровід. Роботи розпочнуть у ніч проти середи 3 червня. За попередніми планами, ремонт триватиме до 7 червня. Утім, точний час буде відомо після оцінки масштабів заміни трубопроводу.

Під час робіт рух буде частково обмежено у 2 крайніх лівих смугах.

Працюватимуть тепловики поблизу розв'язки біля ст. м. "Видубичі" у напрямку виїзду з міста.

На вулиці Архипенка 3 червня частково обмежать рух із 8:00 до 17:00. Там завершують середній ремонт. Покриття оновлюватимуть на ділянці між вул. Йорданською і просп. Героїв Сталінграда. За сприятливої погоди у середу продовжать асфальтувати ділянку – рух буде частково обмежено.

На проспекті Рокоссовського частково обмежать рух із 23:00 середи до 13:00 четверга, 4 червня. Там теж завершують середній ремонт. Оновлюватимуть покриття на частині між вулицями Полярною і Кондратюка. У ніч проти 4 червня і впродовж першої частини дня кластимуть нове асфальтове покриття за сприятливої погоди. Під час робіт рух буде частково обмежено.


Крім того, 4 червня з 8:00 до 17:00 на дублері вулиці Ревуцького частково обмежать рух. Там починають середній ремонт. Покриття дорожники оновлюватимуть на частині між вулицями Анни Ахматової і Харківським ринком. Перший етап робіт заплановано на 4 червня. Під час робіт рух обмежено.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: