fbpx
Сьогодні
10:27 03 Чер 2020

Степанов прокоментував ситуацію з депутаткою, яка прийшла транслювати співбесіду на посаду голови НСЗУ

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що народна депутатка від партії «Голос» Ольга Стефанишина, яка 2 квітня зайшла в його кабінет, де той проводив співбесіди з кандидатами на посаду голови Національної служби здоров'я України, просто «хотіла хайпу».

Про це він сказав під час онлайн-брифінгу 3 червня.

«Абсолютно незрозуміла для мене поведінка (депутатки.). На всі мої прохання заспокоїтися, за бажанням, будь ласка, можете знімати все, що відбувається, щоб ви були переконані. Але їй дуже хотілося шоу, якогось хайпу», — заявив він.

Степанов пояснив такі дії тим, що для депутатів від «дуже незручний міністр, який 100% не буде покривати все, що вони тут натворили».

«Я не буду це покривати і точно виправлю. В нас буде якісна, доступна медицина, та, якої ми всі хочемо. Як би вони (депутати — ред.) не голосили. Я вас можу в цьому запевнити», — додав очільник МОЗ.

Він додав, що частину співбесід зірвала депутатка Стефанишина, тож сьогодні-завтра (3-4 червня) співбесіди продовжать. Після цього обрану кандидатуру Степанов запропонує на засіданні уряду.

Напередодні, 2 травня, повідомлялося, що народна депутатка від партії «Голос» Ольга Стефанишина зайшла в кабінет Степанова, де той проводив співбесіди з кандидатами на посаду голови НСЗУ, та заявила, що частина кандидатів вимагають прозорого конкурсу. Міністр попросив народну депутатку вийти з кабінету і сказав, що вона хоче «зірвати проведення співбесід». Також він звернувся до учасника конкурсу, який говорив з міністром в режимі відеоконференції, і вибачився за те, що співбесіду потрібно призупинити.

Своє незадоволення присутністю Стефанишиної він пояснив тим, що розмова, яку будуть транслювати у Facebook, є «дискримінаційною» щодо учасників конкурсу.

Степанов наполягає, що народна депутатка порушує правила проведення конкурсу.

Ольга Стефанишина це заперечує і вимагає від міністра надати документи, які б підтвердили його слова, що співбесіди не можна транслювати наживо. Згодом Степанов таки її вигнав.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: