fbpx
Сьогодні
11:10 03 Чер 2020

Хакери зламали сайт фонду "Таблеточки": Ця атака на нас - це атака і на онкохворих дітей

Хакери зламали сайт фонду Таблеточки. Як тільки проблему помітили, сайт моментально відключили від хостингу, щоб захистити дані сотень тисяч благодійників.

Про це написала засновниця благодійного фонду "Таблеточки" Ольга Кудиненко.

"Вчора ввечері зламали сайт фонду. Як тільки ми помітили проблему, моментально відключили сайт від хостингу, щоб захистити дані сотень тисяч наших благодійників. Це сталося о 21.30. Ми відреагували о 22.50

Наші технічні партнери зараз працюють над з'ясуванням того,

  • як саме зловмисники нас зламали,
  • до чого саме вони отримали доступ,
  • що саме вони зробили (скопіювали дані, завантажили щось, тощо) і в яких обсягах.

Сайти Фонду зараз не працюють. Ми їх відключили, щоб захистити користувачів.

На даний момент вже вдалося знайти шкідливий код і отримати реєстр всіх змін і операцій, що відбулися на сайті в період загрози. І ми продовжуємо роботу.

Наш сайт допомагає збирати мільйони гривень на допомогу дітям, за що ми вам неймовірно вдячні. Зараз ми робимо все можливе, щоб з кожним днем ​​виправдовувати вашу довіру і захищати вашу інформацію. І дуже сподіваємося, що цей інцидент не зупинить нікого від того, щоб і далі допомагати дітям.

Ця атака на нас – це атака і на онкохворих дітей. Ми розуміємо всю серйозність ситуації і докладемо всіх зусиль, щоб усунути всі технічні уразливості і підняти захист сайту і даних на ще більш високий рівень", – написала Ольга.

"Таблеточки" – це міжнародний благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкогематологічними захворюваннями в Україні. Фонд заснований волонтерами в 2011 році.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: