fbpx
Сьогодні
22:09 02 Чер 2020

У США під час висвітлення протестів постраждала українська журналістка

Під час висвітлення протестів у США 2 червня журналістка "Голосу Америки" Христина Шевченко отримала перелом пальців ноги після нападу.

"Отже, знімала я різні протести в Україні, але "отримала по башці" в американському. У Санта- Моніці знімала відео як активісти/лутери увірвались у магазин. Десь 10 хвилин ніхто не чіпав, а потім момент- і в очах потемніло від удару кулаком в тім'я. Я вирубулась на кілька секунд і впала. Штатив з камерою також впали мені на стопу. Я почала кричати що я преса і мені вдалось стати на одну ногу. Далі почала підстрибуючи іти до машини, знайшла одна жінка, яка мені допомогла. Поліціі не було", – написала Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

У "швидкій" журналістки повідомили, що у неї зламані два пальці на нозі і легка травма голови.

"Крім мене у лікарні були інші люди з протестів, травмовані цеглою чи осколками. Лікарі не встигали всіх обслуговувати. Вдарив мене афро-американський хлопчина, свідки чули як перед ударом він закричав "давай вкрадемо у неї камеру" Ну і те що у мене білий колір шкіри, імхо, зіграло роль. Нападника встигла навіть відзняти, ось так от. Тепер я на милицях і в гіпсі", – додала вона.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2295972894043987&id=100008938952616

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: