fbpx
Сьогодні
16:53 02 Чер 2020

У додатку "Дія" з'явилась можливість зчитувати QR-коди документів: як це працює

У додатку "Дія" з'явився рідер QR-кодів, який дозволяє миттєво підтвердити дійсність документу

Про це повідомив у Facebook міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Відсьогодні в "Дії" з'явився рідер QR-кодів. QR документа перевіряється смартфоном, для цього не потрібно окремих інструментів чи програм. Але для більшого комфорту ми додали рідер QR-кодів одразу в "Дії" – перевіряйте цифрові документи будь-яким способом", – повідомив Федоров.

Федоров зазначив, що новий функціонал миттєво підтвердить дійсність документа. Це не тільки зручно, але й безпечно. Запит надійде до реєстру та відобразиться вся інформація.

За його словами, у новій версії 1.9.0 допрацювали push-повідомлення, їх налаштування та інші технічні деталі.

Відсьогодні в Дії з'явився рідер QR-кодів. QR документа в Дії перевіряється смартфоном, для цього не потрібно окремих інструментів чи програм. Але для більшого комфорту ми додали рідер QR-кодів одразу в Дії — перевіряйте цифрові документи будь-яким способом.Новий функціонал миттєво підтвердить дійсність документа. Це не тільки зручно, але й насамперед безпечно. Як і завжди — запит надійде просто до реєстру та відобразиться вся інформація.Оновлюйте Дію до версії 1.9.0 — ми допрацювали push-повідомлення, їх налаштування та інші технічні деталі.

Posted by Mykhailo Fedorov on Tuesday, June 2, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: