fbpx
Сьогодні
18:43 02 Чер 2020

Стрілянина в Броварах: поліція затримала ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом

Поліція Київщини затримала ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом "Віха" або "Журавель", через стрілянину в Броварах, оголошено підозри у бандитизмі та замаху на умисне вбивство двох і більше осіб

Про це сьогодні, 2 червня, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає пресслужба МВС.

"У Києві, Броварах та Ірпені затримано ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом "Віха" або "Журавель". Встановлено, саме вони "виступили" з боку місцевих перевізників. Усім оголошено підозру в бандитизмі та замаху на умисне вбивство. Вилучено зброю і боєприпаси", – зазначив Аваков.

Наразі 13 осіб затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, ще двоє після перестрілки із тілесними ушкодженнями перебувають у лікарні. Усім 15-м оголошено про підозри у бандитизмі та замаху на вбивство двох і більше осіб.

Під час проведення обшуків за місцями їх проживання працівники поліції виявили зброю (три гладкоствольних рушниці, автомат, три пістолети), патрони, гранати, рації, біноклі, балаклави, наркотики, маску. Також поліцейські вилучили 8 автівок.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 257 (Бандитизм) Кримінального кодексу України. Наразі тривають поліцейські заходи щодо встановлення та затримання всіх учасників збройного конфлікту.

Також за фактом стрілянини у Броварах поліція проводить досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 263 та за ст. 15, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: