fbpx
Сьогодні
18:23 01 Чер 2020

Визначились: Олександр Ткаченко стане міністром культури

Олександр Ткаченко

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Ткаченко стане міністром культури.

Це рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні фракції партії "Слуга народу", повідомляє джерело "Рубрики".

Замість Олександра Ткаченка комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики у Верховній Раді очолить депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв, який нині є його головою підкомітету з питань інформаційної політики.

Усередині партії "Слуга народу" є впевненість, що ці два рішення наберуть необхідну кількість голосів.

Фото Facebook Александр Ткаченко

Довідка

Олександр Ткаченко – український політик, журналіст, медіа-менеджер. Народний депутат IX скликання від політичної партії "Слуга народу", голова Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики. Із серпня 2008 обіймав посаду гендиректора групи каналів "1+1 Media". Однак, 20 серпня 2019 року Ткаченко вийшов з бізнесу і склав повноваження керівника холдингу "1+1".

Напередодні Ткаченко заявляв, що буде брати участь у праймеріз "Слуги народу" на вибори мера Києва.

Раніше заступник глави Офісу Президента Юрій Костюк заявляв, що в ОП проводять консультації з "великим колом" представників культурного середовища і просять, щоб кожен порекомендував кандидатів в міністри культури.

Відомо, що на пост міністра культури, серед інших, раніше розглядали ключових менеджерів в сфері – Юлію Синькевич (генпродюсер Одеського кінофестивалю, фаворитка конкурсу на пост глави Держкіно), Володимира Шейка (гендиректор Українського інституту), Івана Козленка (Гендиректор Центру Довженка), Лілію Млинарич (засновниця фестивалю Jazz Коктебель), Павла Гудімова (власник Я Галерея).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: