fbpx
Сьогодні
Фото 08:47 31 Тра 2020

Коронавірусна мода: популярність набирає трикіні – бікіні з маскою в тон

Напередодні літніх відпусток і все ще не пандемії, яка триває, дизайнери перебудовуються і доповнюють купальники необхідною деталлю – маскою

Італійський бренд купальників Elexia пішов в ногу з модою і напередодні літа випустив трикіні – бікіні, доповнені маскою того ж забарвлення. Про це пише NBCDFW.

Власниця бренду, Тиціана Скарамуццо пояснює своє рішення просто. Правила карантину стають все лояльніше. Літо обіцяє бути спекотним, розумно очікувати, що люди, які сиділи кілька тижнів в самоізоляції, будуть більше проводити часу на пляжах. Але маска ще довго залишиться необхідним аксесуаром.

трикини

А модниці, яка вибрала новий купальник, обов'язково захочеться маску, яка буде відповідати. І чим вона буде шукати її в інших виробників, краще відразу надати необхідне.

Ціна купальника з маскою – 45 євро. Щоправда залишається невирішеною одна проблема. Якщо до незасмаглих смужок від купальників уже всі звикли, то половина обличчя, прихована маскою і залишилося без засмаги, схоже, стане новим "трендом" літа 2020.

трикини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: