fbpx
Сьогодні
22:09 30 Тра 2020

Вбивство Шеремета: у Авакова звинуватили захист підозрюваних у брехні

Адвокати підозрюваних у справі про вбивство Павла Шеремета відмовилися від проходження детектора брехні і слідчих експериментів і постійно фальсифікують обставини та брешуть, проте у слідства достатньо підстав вважати підозрюваними саме Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко та Яну Дугар.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", наголосивши, що поліція нібито зацікавлена ​​у швидкому і справедливому рішенні суду по суті справи, передає ZN.

"Ми впевнені, що у нас достатньо підстав вважати цих трьох осіб підозрюваними у справі про загибель Павла Шеремета. Тому нам не потрібно фальсифікувати докази, у нас є факти. А ось те, що адвокати підозрюваних постійно займаються фальсифікацією, брехнею, спотворюють обставини, намагаються зробити фейковий алібі… ми це показали кілька разів. Тому буде справедливий суд, змагальний суд ", – розповів Геращенко.

"У підозрюваних було право і вони нічого не говорили на допитах. Вони ігнорували і пропозиції пройти детектор брехні, ігнорували пропозиції провести слідчі експерименти. Наприклад, піти тим же шляхом, щоб ми могли переглянути ще раз. Вони відмовилися, ми ж не можемо їх тягнути під руки, щоб вони ходили ", – додав Геращенко.

26 травня суд залишив під вартою Кузьменко ще на два місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: